Életmód

Így lesznek nyitva a gyógyszertárak pünkösdhétfőn

Május 21-én az ünnepnapoknak megfelelő nyitvatartási rend szerint lesznek nyitva az ügyeletes patikák. Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet közzétette, hogy lesznek nyitva a patikák pünkösdkor.

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet közzétette, hogy lesznek nyitva a patikák pünkösdkor. Május 21-én az ügyeleti, illetve készenléti szolgálatot ellátó gyógyszertárak lesznek nyitva. Ezek listája az OGYÉI honlapján olvasható. 

Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László

A gyógyszertárak bejáratánál jól látható helyen és jól olvasható módon jelezni kell a nyitva tartási rendet, elérhetőséget, valamint a legközelebbi folyamatosan nyitva tartó, vagy készenléti, ügyeletes gyógyszertár nevét, címét, telefonszámát, valamint az ügyelet, illetve a készenlét kezdő és befejező időpontját – adta hírül a szervezet. Ugyancsak fel kell tüntetni a legközelebbi felnőtt és gyermekorvosi ügyelet címét, telefonszámát is. (Napi.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top