Életmód

Egy Grace klinika-idézettel tudatta diáktársaival, hogy leszbikus

Hogyan lehet a középiskolai évkönyvben tudatni évfolyamtársainkkal, hogy az azonos neműekhez vonzódunk? Egy amerikai tinédzser nem éppen szokványos megoldást választott.

Annyira, de annyira homoszexuális vagyok

– ezt mondja társainak A Grace klinika 5. évadának 6. részében Erica Hahn önmagáról, és erre az idézetre célzott a középiskolai évkönyvben a végzős Krysta Montolya is. 

Igaz, nem mindenki értette elsőre az utalást, mivel az új-mexikói középiskolából idén ballagó Krysta először csak ennyit írt a könyvbe: „Grace klinika, 5. évad 6. rész, 39:40”. Később azonban évfolyamtársai állandó kérdezgetése miatt Twitter-falára is kiírta a szó szerinti idézetet.

Krysta azért tartotta fontosnak tudatosítani évfolyamtársaiban azonos neműekhez való vonzódását, mert gyakran éri az a vád, hogy ilyen fiatalon még nem is lehet igazán tisztában a szexuális irányultságával, vagy hogy csak kalandból kísérletezik a lányokkal. A végzős lány viszont egyáltalán nem érzi magát bizonytalannak, és tanárai, szülei előtt is büszkén vállalja a nőkhöz való vonzódását

(Forrás: Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top