Életmód

Batmannek néz ki a kisbaba az arcán lévő anyajegytől

A baba az arcán hatalmas anyajeggyel született, amely vele együtt nő.

Natalie Jackson arca egyharmadát borítja az egyedi anyajegy, melytől szülei szerint úgy néz ki, mint egy kis szuperhős. Éppen emiatt nem is akarják eltávolíttatni kislányuk arcáról a foltot, mert ebben látják a gyerek egyik erejét és különlegességét.

Amikor a nővér felemelte a kislányomat a császározás után, azt hittem, a nagy fekete folt valami  zúzódás.  Aggódtam, hogy valami rosszat tettem vele a terhesség alatt, és megsérült.

Forrás: PA Real Life

De ahogy a legtöbb szülő, édesanyja is fél tőle, hogy mit gondolnak majd Natalie-ról a folt kapcsán.

Gyönyörűnek tartom a kislányunkat, és mindent meg fogunk tenni ezért, hogy ennek ő is biztos tudatában legyen, és elhiggye, bármit elérhet, amit csak akar.

Amikor Natalie-t hazavitték a kórházból, és testvérei először megpillantották, rákérdeztek az arcán lévő foltra. Az anya azt mondta, ez a baba szuperhősmaszkja, aminek köszönhetően bármit elérhet.

Nem baj, sőt jó dolog másmilyennek lenni, különbözni a többi embertől, és amíg Natalie is ezt érzi, csak egyre erősebb lesz ettől.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top