Életmód

65 ezer üzenetet küldött a neten megismert férfinak az őrült nő

Egyszer a házába is beszökött, és megfürdött a kádjában...

A 31 éves, arizonai Jacqueline Ades egy internetes társkeresőn ismerkedett meg egy férfival, akivel egy alkalommal randevúzni is elmentek. A nő ezek után folyamatosan írogatott a férfinak, naponta akár ötszáz üzenetet is elküldött, pár hónap alatt összesen mintegy 65 ezret.

A férfi tavaly két alkalommal is a rendőröket hívta, amikor észrevette, hogy Ades a háza előtt parkol az autójával, és onnan küldözgeti neki zaklató üzeneteit. A rendőrök eltávolították a nőt a helyszínről, amivel igencsak felbosszantották, ezek után fenyegető hangvételben folytatta az üzengetést. Egy alkalommal például azt írta a férfinak, hogy a vérében akar fürdeni.

Jacqueline Ades (Maricopa County Sheriff’s Office)

Múlt hónapban a férfi elutazott, Ades pedig beszökött a házába, és megfürdött a kádjában, amit a biztonsági kamera rögzített is. A férfi ezt látva értesítette a rendőrséget, akik elfogták a nőt. Az autójában egy méretes henteskést is találtak.

A nőt ugyan szabadlábra helyezték, ám a bíróságon a megszabott időpontban nem jelent meg. Feltűnt viszont mániákus imádata tárgyának munkahelyén, ahonnan a biztonsági személyzet kísérte ki. Mindeközben azt állította, hogy ő a férfi felesége.

Az incidens után a rendőrség letartóztatta. Kihallgatásakor Ades azt mondta: nem állt szándékában bántani a férfit, csupán azt akarta, hogy ne hagyja el őt, mert szereti.

Fox News

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top