Életmód

Pucér fotót posztolt ősellenségéről, nagyon megjárta

Kiskamaszkoruk óta húzódik a vitájuk.

Chanelle Leadbeater tizenhárom éves korában veszett össze egyik ismerősével, és a viszály azóta is tart. A két nő közben huszonnégy éves lett, Leadbeater azonban továbbra is a játszótéri módszereket használja a szekálásra.

A magát megnevezni nem kívánó „ősellensége” szerint akkor lépett át minden határt Chanelle viselkedése, amikor megszerezvén egy félmeztelen fotót riválisáról, azt a Facebookra posztolta. Bár a nő kizárólag a párjának szánta a fotót, mire valaki értesítette, 144 ember lájkolta a képet.

Képünk illusztráció. Fotó: Pexels

A bíróság úgy tudja, hogy amikor a sértett kérte Leadbeatert, hogy távolítsa el a fotót, a nő a sértett házához rohant, elkezdett ordítozni, hogy jöjjön ki, és verekedjenek meg, majd a sértett autójára támadt, és minden mozdítható dolgot letört róla.

Leadbeater ügyvédje elmondta, hogy védence azóta „észhez tért”, és levette a képet, viszont a bíró szerint egyáltalán nem úgy tűnik, mint aki megbánta a tettét. Az ilyen jellegű fotók nyilvánossá tétele becsületsértés, s így bűncselekménynek számít. Leadbeatert 12 hónapnyi közmunkára ítélték, valamint 300 fontnyi (kb. 100 000 Ft) fájdalomdíjat kell fizetnie. Az ítéletben az is benne van, hogy Leadbeater a következő három évben nem veheti fel a kapcsolatot a sértettel a közösségi médián, és semmilyen fórumon nem is utalhat rá.

(via Express)

Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Pexels

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top