Életmód

Egymást segítve lábadoznak a testvérek, akik szüleiket és húgukat is elvesztették egy autóbalesetben

A pillanatot, amikor a három testvér először találkozott a baleset után a kórházban, fotón is megörökítették.

Mondanom se kell, hogy amikor Angela, Zachary és Wyatt végre újra találkozhattak a kórházban, mindenki sírt a szobában. A baleset óta ez volt az első ilyen alkalom, és ahogy az a képeken is látszik, a kicsiknek pontosan erre volt szükségük” – nyilatkozta a Today.com amerikai hírmagazinnak a gyerekek nagynénje, Teresa Burell.

A három testvér, a 8 éves Angela, az 5 éves Zachary és 4 éves öccsük, Wyatt szüleikkel és legkisebb húgukkal épp a templomból tartottak hazafelé, mikor frontálisan ütköztek egy másik autóval. A szülők és a legkisebb testvér, Juliana a helyszínen meghalt, a többieket mentőhelikopterrel szállították a legközelebbi kórházba.

testvérek szeretet autóbaleset

Kép forrása: Facebook / Teresa Burell

A legidősebb testvérnek, Angelának eltört mindkét lába. Ötéves öccsének, Zacharynak a gerince sérült, ráadásul, mivel ő volt az egyetlen, aki végig eszméleténél maradt a baleset után is, a sérülése mellett súlyos depresszió alakult ki nála. A harmadik testvér, Wyatt stroke-ot kapott a baleset után; a teljes bal oldala lebénult. A négyéves kisfiú szerencsére gyorsan gyógyult, így ma már újra tudja használni mindkét kezét és a lábait is.

A testvérek egész mostanáig külön-külön kapták a kezelést a kórházban, még terápiára is egyedül jártak. A pszichológusuk azonban most úgy döntött, a gyerekek gyógyulásának az tenne a legjobbat, ha végre találkozhatnának egymással, és együtt dolgozhatnák fel az őket ért traumát.

testvérek szeretet autóbaleset

Kép forrása: Facebook / Teresa Burell

„Különösen Zacharynak volt szüksége a testvérei segítségére: az átéltek miatt csak alig-alig akart enni, ám hála a testvéreinek végre visszajött az étvágya” – árulta el Teresa Burell, majd hozzátette, miután felgyógyulnak, a gyerekek az apai nagymamához kerülnek majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top