Életmód

Fél év alatt 40 kilót fogyott a család – előtte-utána fotók

Egy amerikai apuka, anyuka és tinédzser lányuk csodálatos átváltozáson ment keresztül – és ehhez még csak drasztikus életmódváltásra sem volt szükségük.

Fél év alatt 40 kilót dobott le egy amerikai család mindenféle csodaszer nélkül. A kezdő lökést a 36 éves anyuka adta meg a többieknek, aki beiratkozott edzésekre.

Hamarosan követte példáját az apuka is, és csoportos edzések helyett egyénre szabott, hatékony személyi edzésbe kezdtek trénerükkel. Amikor a pár látta, hogy a mozgás  hatására lassan elkezdenek lemenni róluk a pluszkilók, az étkezésükön is változtattak.

Lemondtak a gyorsételekről, szénhidrátok helyett pedig sok zöldséget és fehérjében gazdag ételeket kezdtek el fogyasztani, illetve otthon, maguknak főztek.

A szülők erőfeszítését látva tinédzser lányuk is hozzáfogott az edzésekhez, illetve lemondott az egészségtelen és hizlaló szénsavas üdítőkről, na meg a gyorsételekről, így hamarosan ő is 4 mérettel kisebbre cserélhette ruhatárát.

A család kitartását alig fél év alatt látványos eredmény követte, előtte-utána fotóik magukért beszélnek.

(Forrás: Dailystar)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top