Életmód

Ez az új Playboy-modell máris nagy riválisa Pamela Andersonnak

Pamela Anderson valószínűleg egyáltalán nem rajong a tényért, hogy fiatalabb hasonmását a híres Baywatch bikinéjében fotózzák.

Pamela Anderson modell, a Baywatch színésznője minden korábbi rekordot megdöntve összesen 14-szer szerepelt a Playboy magazin címlapján. Legelőször 1989-ben, legutoljára pedig 2015-ben, teljesen meztelenül szerepelt a magazinban az immár 50 éves modell.

A Baywatch-sorozatból ismert piros bikinije egy életre beleégett a  nézők emlékezetébe, ez volt az a ruhadarab, ami igazán ismertté tette a dögös modellt.

 

Ám most egy új, fiatal riválisa akadt Jessika Gotti személyében, akit fotói alapján bátran nevezhetünk Pamela Anderson hasonmásnak. Ráadásul Jessika rá is játszik a hasonlóságra, legutóbbi fotózásán például éppen a Baywatch-dresszben pózolt.

 

The light was off but I love the bod 👌🏼👌🏼 Lololol I swear the yellow cabana hates me 😩😩

Jessika ☠ (@jessikagotti) által megosztott bejegyzés, Febr 4., 2018, időpont: 9:35 (PST időzóna szerint)

De enélkül is éppen elég feltűnő a két modell közötti hasonlóság, így a szőke, kék szemű vetélytárs könnyen törhet Pamela Anderson babérjaira. 

 

(Forrás: Dailystar)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top