Életmód

Rosszul sült el a kókler által végzett ajakfeltöltés

Könyvelő barátnőjéhez fordult ajakfeltöltésért a nő, hogy olcsóbban megússza.

A 30 éves orosz Jelizaveta Tkacsenko nem képzett orvoshoz fordult, mert azt gondolta, miért ne kaphatná meg ugyanazt a végeredményt olcsóbban. Barátnője meggyőzte őt arról, csak minőségi töltőanyagokat és steril eszközöket fog használni a beavatkozáskor, illetve tengernyi tapasztalatáról is biztosította őt.

Forrás: Elizaveta Tkachenko

Tkacsenko valószínűleg egész életében tisztán emlékezni fog a sufnituning operációra, ami végül borzasztóan sült el. Miután ismeretlen minőségű és mennyiségű töltőanyagot kapott az ajkaiba és a szemei ​​közé, a normális mellékhatásnak számító duzzanat mellett a nő szája kettérepedt, nehézlégzése volt, és számos sérülés keletkezett az arcát. Egy nappal a beavatkozás után be kellett mennie a kórházba.

Az engedély nélküli esztétikai beavatkozás ügyét már vizsgálja az orosz Sztavropol rendőrsége. Nem tudni pontosan, Tkacsenko mit kapott az arcába, de nyilvánvaló, hogy bármilyen anyagról legyen is szó, súlyos gyulladást és helyrehozhatatlan károkat okozott.

Bár a nőt kiengedték a kórházból, az arcán még mindig viseli a szörnyű élmény jeleit, és valószínűleg ezután kétszer is meggondolja, hogy feltölteti-e az ajkait.

Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top