Életmód

Meztelenül pózolt a túlsúlyos fitneszoktató – fotók

A 34 éves Kat azt mondja, a túlsúly és a fittség nem zárják ki egymást.

A brit BBC3 csatorna új dokumentumsorozata, a The Naked Truth: Obesity, olyan emberek történeteit mesélik el, akik 108 és 139 kilós súlyuk miatt esnek a túlsúlyos kategóriába. A sorozat egyik epizódjában szerepelt a 34 éves Kat, aki mára nem szégyelli a külsejét, és fitneszoktatóként dolgozik.

Fotó: BBC3

A nő elmesélte, hogy nála az elhízás 16 éves korában vette kezdetét: az akkor még tinilány teherbe esett, ám a barátja elhagyta, ez pedig akkora traumát okozott neki, hogy az evésbe menekült. A komfortétkezések következtében pedig mindössze 6 hét alatt 40-es méretűről 56-osra hízott.

Fotó: BBC3

Kat jelenleg részmunkaidős fitneszoktatóként dolgozik, és pontosan tudja, hogy ezen hányan csodálkoznak. „Látom az arcukon, hogy meglepődnek, mikor bejönnek a terembe, és keresik az oktatót, majd megtudják, hogy én vagyok az. De csak azért, mert nagydarab vagyok, még lehetek aktív, és a külsőm miatt senkinek sincs joga megítélni engem.”

independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top