Életmód

Nem lehet ráismerni a 80 kilótól megszabadult Instagram-sztárra

Több mint 80 kilótól szabadult meg egy brazíliai designer, aki tökéletes bikini alakjával még csak nem is hasonlít korábbi önmagára.

Thayna Pacheco genetikailag is hajlamos volt a hízásra, de kóros súlygyarapodásához a sok gyorsétel fogyasztása is hozzájárult. Saját bevallása szerint soha sem szerette különösebben a testét, de mivel kiskora óta folyamatosan hízott, hozzászokott a kövérségéhez.

Először tinédzserkorában jött rá, hogy túlsúlya miatt egészségügyi problémái lehetnek. Ekkor rövid időn belül elhunyt a nagyanyja, és szívinfarktust kapott szintén túlsúllyal küzdő édesanyja. Thayna elhatározta, hogy tesz az egészségéért. Először rászánta magát egy gyomorkisebbítő műtétre, később pedig a gyorsételeket saját maga által főzött, zöldségekben gazdag fogásokra cserélte és mindennap több órát töltött az edzőteremben is.

Mostanra egy modell is megirigyelhetné az alakját, összesen több mint 80 kg-tól szabadult meg. A közeljövőben pedig egy bőrjavító plasztikai műtétet is tervez, hogy a drasztikus fogyástól hátramaradt striáktól is megszabadulhasson.

(Forrás: Dailystar)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top