Életmód

Hihetetlen trükkökre képes ez az ikerpár – videó

Naponta hat órát edzenek az ausztrál akrobatikus tornász ikrek, akiket egy tehetségkutató műsorban fedezett fel a világ, és már 1,8 milliós rajongótáboruk van a Youtube-on.

Hároméves koruk óta tornáznak az ausztrál Rybka ikrek, akiket akrobata édesanyjuk segít a napi hat órás edzésben. Teagan és Samantha Youtube-csatornájára már több mint 1,8 millióan iratkoztak fel – írja a Sun.

Do what makes your soul happy! 🌻 #twins #matching #activewear #youtubers #qotd #ootd #tb

The Rybka Twins (@rybkatwinsofficial) által megosztott bejegyzés,

Az ikrek 2013-ban az ausztrál Got Talent hetedik évadában tűntek fel, és egészen az elődöntőig meneteltek, azóta kinyílt előttük a világ. A lányok vállalati rendezvényeken, esküvőkön is vállalnak fellépéseket a világ minden táján, Youtube-csatornájukra pedig heti egy videót készítenek.

Samantha szerint a Got Talentnek köszönhetik, hogy megismerték őket az emberek, és anélkül a közösségi médiában is elsikkadt volna a tehetségük.

A lányok nem születtek ilyen hajlékonynak, látványos ruganyosságukat volt akrobata édesanyjuk szigorú edzéseinek köszönhetik.

„Naponta hat órát edzünk, új akrobatikus táncelemeket tanulunk, de sokszor otthon is több órát foglalkozunk azzal, hogy új trükköket találjunk ki, és tökéletesítsük a régieket” – mondta egyikük.

Rybka ikrek szinte minden időt együtt töltenek, és folyamatosan versengenek egymással. „Egyfolytában megy köztünk az egészséges vetélkedés. Ha egyikünk kitalál egy új trükköt, a másikunk addig-addig gyakorolja, míg jobban nem tudja.”

„Nagyon közel állunk egymáshoz, és csak most kaptunk külön szobát 21 év után – mondta Teagan. – Eddig mindig mindent együtt csináltunk: közös volt az iskolánk, a táncóráink, ugyanolyan egyetemi diplománk van, és a munkahelyünk is közös.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top