Életmód

Rejtélyes teremtmény szedi áldozatait Argentínában

A fotó alapján biztos, hogy nem kutya…

Rejtélyes, több mint kétméteres teremtmény tartja rettegésben az argentínai Santa Fe lakóit. A tudósítások szerint az állat éjjel rohant végig a városon, és mielőtt eltűnt, megölt egy német juhászt és egy pitbullt is.

Az egyik lakó felvételt is készített a lényről. A fotó tanúsága szerint az állat négy lábon járt, azonban természetellenesen sovány és nagy volt.

Az UFOMania YouTube-csatornára feltett videót 3  nap közel 30 ezren nézték meg, és a kommentek sem fukarkodnak a tippekkel.

Fotó: YouTube/UFOMania

A leggyakoribb tipp a vérfarkas, ami – ha egy kicsit beleásunk a populáris kultúrába – nincs is olyan messze a „valóságtól”. Harry Potter varázsuniverzumának ismerői emlékezhetnek Remus Lupinra, a teliholdkor farkassá változó tanárra, és ha közelebbről megnézzük a teremtmény fotóját, észrevehetjük, hogy az egyrészt igen szemcsés, másrészt kísértetiesen hasonlít a J. K. Rowling által vezetett Pottermore oldalon szereplő vérfarkas-illusztrációra, ami ezen a linken érhető el.

Forrás: The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top