Életmód

Sokkolták a mellei a ráktúlélő nőt – fotó

„Nézze, hölgyem, százból száz férfinak tetszene” – mondta az orvos.

Az 58 éves phoenixi Jane Learner 14 éve győzte le a mellrákot, keblei azonban egyenetlenek és különböző méretűek maradtak.

Jane emiatt abba is hagyta az ismerkedést, nem találkozott férfiakkal, és általánosságban kellemetlenül érezte magát a saját testében. Ezért jutott arra, hogy plasztikai sebész segítségét kéri. Először úgy gondolta, hogy csak egy kis felvarrásra van szüksége, hogy egy szintben legyenek a keblei, de az orvos meggyőzte, hogy egy implantátumra lesz szüksége, amellyel visszakaphatja mellei eredeti formáját.

 

Forrás: Caters News

Amikor felébredt a műtét után, azt vette észre, hogy a plasztikai sebész hatalmas implantátumokat ültetett be neki: 157 cm-es, törékeny testalkatához képest tényleg túlzás volt az E-kosár.

„Úgy éreztem, olyan melleket adott nekem, amilyeneket ő szeretett volna látni rajtam, és nem olyanokat, amilyeneket kértem.” Amikor panaszkodott az orvosnak, az így felelt: „Nézze, hölgyem, százból száz férfinak tetszene.” Jane a dühtől és a megaláztatástól meg sem tudott szólalni, pedig szívesen elmondta volna a sebésznek, hogy ráktúlélőként saját magának szánja a melleket, nem pedig „százból száz férfinak”.

 

Forrás: Caters News

Jane elkezdte a lehető legnagyobb felsőket vásárolni, és olyan melltartókat keresett, amelyek lenyomják új melleit. Az orvos végül elismerte, hogy valóban túl nagy kebleket adott betegének, felajánlotta, hogy az addig kifizetett 15 000 dolláron felül további 1500 dollárért hajlandó kijavítani a hibát. Jane úgy érezte, nincs más esélye, így belement. És valóban, a keblei – bár még mindig túl nagyok voltak – jóval kisebbek lettek, azonban ezúttal eltérő méretű melleket kapott.

A második panaszra az orvos azt felelte, hogy ha nem tetszik a munkája, el lehet menni máshova – ezt Jane meg is tette, és a másik három plasztikai sebész egyöntetűen azt mondta, nem értik, miért nem lehetett egyszerűen megemelni a keblét, ahogy eleve kérte.

Jane azért állt a nyilvánosság elé, hogy másokat is figyelmeztessen arra: ilyen is megtörténhet.

Forrás: Yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top