Életmód

Azzal a férfival esett szerelembe a transznemű nő, aki férfiként anno visszautasította

Nem egyenes út vezetett odáig, mire megtalálta identitását és szerelmét a transznemű nő.

A 22 éves, transznemű Erin Anderson két évvel ezelőtt, akkor még Aaron nevű férfiként randira hívott egy férfit Facebookon, aki nagyon tetszett neki. Norris akkor visszautasította, de két évvel később Anderson immáron nőként tett ki magáról fényképet a közösségi oldalon, Norris lájkolta, a románc pedig valóra vált végre, a pár azóta is együtt van.

Forrás: Erin Anderson/Caters News

Erin tudta, hogy rossz testbe született, hároméves korától anyja cipőjét viselte, és mindig nőként rajzolta le magát. Iskolás korában fiú osztálytársai rengeteget bántották, mert fiú létére túl gyengének találták.

Erin 18 éves koráig igyekezett elfojtani érzéseit, de akkor elkezdte megkérdőjelezni a nemét. 

Forrás: Erin Anderson/Caters News

„Abban az időben már nem voltam boldog fiúként, de megdöbbentem, amikor megtudtam, milyen lehetőségek állnak fenn a változtatáshoz. Nem tudtam semmit erről az egészről, fogalmam sem volt, hogy kezdjek bele.”

Kétéves hormonpótló kezelés kezdődött, amit mellnagyobbítás követett. Ekkora kezdett randevúzni mostani kedvesével. Miután felvállalták kapcsolatukat, a párt rengeteg ítélkező kritika érte, sőt halálos fenyegetéseket is kaptak. 

„Szeretjük egymást, és minden gyűlölet ellenére nyilvánosságra akartam hozni a kapcsolatunkat, és büszkén megmutatni mindenkinek, hogy együtt vagyunk.”

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top