nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Bejött a felhívás: már randizik a 84 éves Tibi bácsi

Bejött a felhívás: már randizik a 84 éves Tibi bácsi

Az interneten keres magának új párt a 84 éves Tibi bácsi, akinek felhívására csakúgy özönlenek a levelek.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Alig győz válogatni a jelentkezők közül Tibi bácsi, aki fiát kérte meg nemrég, hogy segítsen neki új társat találni az internet segítségével. Attila nem akart édesapja boldogságának útjába állni, ezért a Facebookon felhívást tett közzé, amelyben édesapjának kedves, barátságos, figyelmes, nyitott gondolkodású, segítőkész társat keresett. A felhívást egy hete magunk is közzétettük, hogy segítsünk Tibi bácsinak – úgy néz ki, sikerült.

Ami ezután történt, arra egyikük sem számított: tömegével kezdtek érkezni a levelek Tibi bácsihoz, aki kedvére mazsolázhat a számos jelentkező között.

„Édesapámnak átadtam a szóba jöhető jelentkezők listáját. Már szombaton telefonon egyeztetett is egyikőjükkel. De azóta is özönlenek az üzenetek, így hamarosan újra egyeztetünk apuval” – újságolta vidáman Attila a Blikknek. Hozzátette: „Remélem, megtalálja a hölgyek között jövendő társát! Az biztos, hogy ismét van célja, van miért felkelnie, felöltöznie.”

Attila szerint édesapja azért olyan kapós a nők közözött, mert jó génjeinek és tudatos életvitelének köszönhetően jó egészségnek örvend, amellett jó társaság is, tele van élményekkel, történetekkel.

Megosztás Facebookon