Életmód

Több mint 100 kilót fogyott, hogy személyi edző legyen

Miután cukorbetegséget és magas vérnyomást diagnosztizáltak a férfinél, úgy döntött, itt az ideje változtatni.

Zach Vogler néhány éve még 210 kilót nyomott, ami már morbid túlsúlynak számít. Étkezési szokásai közé tartozott mindennap gyorsételek és napi két liter tej fogyasztása. A férfi egész családja szintén hasonló méretekkel volt megáldva, főleg a férfiak. 

„Nálunk a férfi szerephez hozzátartozott, hogy nagyok vagyunk, erősek, és sokat eszünk.”

De miután cukorbetegséget és magas vérnyomást diagnosztizáltak nála, ráadásul édesapja szívrohamban halt meg, Zach elhatározta, hogy változtat az életmódján. 

„Tudtam, hogy változtatni kell, ha nem akarok meghalni fiatalon. Emellett nem is éreztem jól magam a bőrömben, egy hatalmas testbe szorultam, amelyet gyűlöltem.”

A férfi elkezdett rendszeresen sportolni, étrendjén is drasztikusan változtatott, és kemény hónapok munkájával elképesztő eredményt ért el, több mint 100 kilót fogyott. 

„Már nem érzem magamat csapdában a testemben, sokkal komfortosabb vagyok a saját bőrömben, büszke vagyok arra a testre, amiért keményen dolgoztam.”

Zach most személyi edzőként tevékenykedik, amit soha nem gondolt volna, és arra törekszik, hogy másoknak is segítsen hasonló eredményeket elérni.

Daily Star

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top