Életmód

„Azért randizok házas pasikkal, mert élvezem, hogy én vagyok a másik nő”

Pontosan tudják, hogy a többség elítéli őket, mégsem zavartatják magukat. A Whisperen most olyan nők vallottak, akik kizárólag nős férfiakkal randiznak, és egy cseppet sem szégyellik a dolgot.

Azért azt el kell ismerni, hogy nem mindenkinek való ez. Nem is olyan rég írtunk például Adriennről, aki két évig volt szerető, de lélekben belehalt a helyzetbe. Olyannyira, hogy még a szakítás után is évek kellettek neki, hogy nagy nehezen kilábaljon belőle. „Kínszenvedés volt az a két év, senkinek sem kívánom. Kéthetente egy napot tudott lopni magának otthonról, ilyenkor ott is aludt nálam, teljesen úgy viselkedett velem, mintha én lennék a párja. Elég bizarr, hogy papás-mamást játszottunk egy napig, de ezt csak utólag látom már.”

Nos, a most következő nőknek, akik a Whisper oldalán őszintén írtak a miértekről, egyáltalán nem okoz nehézséget vagy lelkiismeretfurdalást a tudat, hogy nős férfival kezdtek. Sőt! A többségük nagyon is élvezi a „második nő” szerepét, és a tiltott gyümölcsöt is, annak ellenére, hogy tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy ha fény derülne a tettükre, még a legszűkebb környezetük is elítélné őket ezért.

A Whisperre őszinte válaszok érkeztek arra a kérdésre, miért kezd valaki nős férfivel randizni, mi pedig összegyűjtöttük nektek a legérdekesebbeket és a legmegbotránkoztatóbbakat:  

  • Azért randizom kizárólag házas pasikkal, mert így nem kell félnem az elköteleződéstől, mégis megkapom azt a rajongást és figyelmet, amire időről időre nagyon vágyom.
  • Imádok nős pasikkal randizni. Leginkább azért, mert ők őszintén kifejezik a rajongásukat, és nagyra értékelik azt, amit adni tudok nekik.
  • Számomra az a csúcs, amikor a környezetem kiborul azon, hogy családos pasival randizom. Megtanulhatnák már, hogy a saját életükkel foglalkozzanak, és azt, hogy senki sem tökéletes.
  • Miért imádok nős férfiakkal randizni? Mert egyikük sem kérheti meg a kezem!
  • Mondhatsz, amit akarsz, nem érdekel. Házas pasikkal randizom, mert ők nem nyaggatnak állandóan, és mindig megkapom tőlük, amit akarok, anélkül, hogy magyarázkodnom kellene.
  • Felizgat a tudat, hogy én vagyok a „másik” nő.
  • Én azért randizom nős pasikkal, mert úgy érzem, nem érdemlem meg azt, hogy valaki hűséges legyen hozzám.
  • Azért randizok nős pasikkal, mert ők egy idő után hazamennek. Így nem kell a végtelenségig elviselnem a baromságaikat.
  • Nekem az a tapasztalatom, hogy a szingli pasik egyáltalán nem akarnak megismerni engem. A nős pasik sokkal több időt szánnak erre is, és nekem ez nagyon bejön.
  • Szerelmi csalódás miatt randizom családos férfiakkal. Félek az elköteleződéstől és attól, hogy újra megcsalhatnak.
  • Azért randizok házas pasikkal, mert tudom róluk, hogy nem akarnak komoly kapcsolatot. És én sem.
  • Csak nős pasikkal randizom. Nem tehetek róla, ez van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top