nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Foci vb: Egyiptomból teker Oroszországba a fanatikus focirajongó

Foci vb: Egyiptomból teker Oroszországba a fanatikus focirajongó

Biciklivel vágott neki az Egyiptom-Oroszország között lévő több ezer kilométernek egy egyiptomi fiatal, hogy élőben láthassa csapata szereplését, akik 28 év után jutottak ki újra a labdarúgó-világbajnokságra.
NLCafé
f Ajánlom

Szombaton indult útnak a 24 éves egyiptomi Mohamed ‘Ibn Nufal’ Nufal a kairói Tahrír-térről, hogy elbiciklizzen Oroszországba, a 2018-as labdarúgó-világbajnokság helyszínére. Nufal hasonlóan nagy tettet akar véghezvinni az egyiptomi válogatotthoz, akik 1990 óta először jutottak ki a világbajnokságra.

A fiatal biciklista 65 napos túrával számol, de a háborúval sújtott Szíriát és az éppen nem túl barátságos légkörű Irakot repülővel szeli át, hogy aztán 5000 kilométer biciklizzen Jordánián, Bulgárián, Románián, Moldován és Ukrajnán át, egészen Moszkváig.

Nufal az útra a kempingfelszerelésén kívül néhány kerékpáralkatrészt, egy telefont és több akkumulátort visz magával. A Reutersnek elmondta, hogy bár mehetne repülővel is, de hajtja a tett- és a kalandvágy.  “Ha csak a világbajnokságról lenne szó, repülővel mennék. De ez egy remek lehetőség a számomra, hogy új dolgokat lássak.”

as.com

Az NLCafé keresi az Év Női Startupperét!
3 erős nő, 3 szuper ötlet, 3 vállalkozás! Téged ki inspirál a legjobban?

SZAVAZOK!

Megosztás Facebookon