Életmód

Pár hajszál miatt majdnem amputálni kellett a kisbaba lábujját

Egy brit anyuka osztotta meg első hallásra horror történetüket kislányával. Az eset legangyobb tanulsága, hogy egy beszélni még nem tudó csecsemővel szinte bármi megtörténhet.

Gemma akkor jött rá, hogy valami nem stimmel kislányával, miután pelenka cseréléskor észrevette a baba két feldagadt lábujját. Korábban nem értette, miért sír a szokottnál többet a kislány, ám ekkor rájött az okára. Közelebbről szemügyre véve az ő hajszálai voltak a kislány két lábujja köré tekeredve, ezzel valószínűleg elzárva a vérkeringését.

Mivel maga nem tudta levágni, azonnal kórházba vitte a kislányt, ahol megszabadították a hajszálaktól és antibiotikumot írtak fel neki. Ám addigra a kislány lábujjai már annyira be voltak gyulladva, hogy egy műtétre is szükség volt az ujjak kitisztításához.

Gemma azért osztotta meg történetüket a nyilvánossággal, hogy felhívja a szülők figyelmét arra, mennyire banális dolgok miatt is veszélybe kerülhetnek a beszélni még nem tudó csöppségek.

(Forrás: Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top