Életmód

Belevágott az ujjába a manikűrös, amputáció várhat rá

Rosszul sikerült manikűrje miatt lehet, hogy amputálni kell a nő egyik ujját.

Annak ellenére, hogy nagy rá az esély, viszonylag ritkán fordul elő egy körömszalonban, hogy sérülésekkel távozik a kuncsaft. Persze, apró hibákat mindig ejthetnek rajtunk, különösen az éles eszközökkel, de egy kis vágás még nem a világ vége. Vagy igen?

Maria Luisa Gerardo már több mint tíz éve jár a Phoenix TJ Nails szalonba, ezért legutóbbi látogatása során sem fordult meg a fejében, hogy bármi szokatlan dolog történhet. De most mégsem ment minden gond nélkül. Manikűröse véletlenül egy kis, nyílt sebet hagyott a nő egyik ujján, ami másnap megdagadt és elfertőződött. Gerardo kénytelen volt kórházba menni sérülésével, ahol antibiotikumot kapott.

Amikor visszament a körömszalonba, hogy beszámoljon a fertőzésről, megnyugtatták, hogy el fog múlni a seb, és felajánlottak neki 100 dollárt. A fertőzés azonban tovább romlott, így végül Gerardo ujját meg kellett műteni, nehogy később amputálni kelljen.

A nő most állítólag azt tervezi, hogy bírósági eljárást indít a szalon ellen, de az biztos, hogy egy életre elvették a kedvét a manikűrtől.

Yahoo Lifestyle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top