Életmód

Trükk, vagy tényleg képes a fiú teste meggyújtani az izzót?

Különös kapcsolata van a fiúnak a LED-izzókkal.

Egy Indiában élő, 9 éves fiú, Abu Thahir a közösségi média sztárja az utóbbi napokban. A gyerek teste állítólag különleges erővel bír, ugyanis képes meggyújtani a LED-izzókat. Thahir csak nemrég fedezte fel szokatlan hatalmát, mikor hazatért az apjával újratölthető LED-izzó megvásárlása után.

Édesapja, Nizar, aki villanyszerelő, teljesen ledöbbent, mikor átadva a lámpát fiának, az csak úgy kigyulladt a srác kezében. Eleinte úgy gondolta, hogy valami turpisság van a dologban, de aztán észrevette, hogy az izzó mindig kigyulladt, amikor az érintkezők hozzáértek fia bármelyik testrészéhez.

Miután a család megosztott erről egy videót is, az gyorsan elterjedt, és riporterek hada kereste meg Thahirt, hogy interjút készítsenek vele. A fiút azonban látszólag nem nagyon érdekli a hírnév, és ettől mi még inkább imádjuk.

Egyesek szerint hamis a történet, mert a fotók és videók egyike sem mutatja egészében a fiú testét, így technikailag lehetséges, ott van elrejtve nála valami, ami vezeti az áramot. Mások azt mondják, hogy magát a lámpát is manipulálhatták, főleg, hogy az apa villanyszerelő, így elképzelhető, hogy egy kis akkumulátort telepített az izzóba.

 

Oddity Central 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top