Életmód

Csodás átalakuláson ment keresztül a depresszióval és étkezési rendellenességgel küzdő nő

Sokáig gyűlölte a testét, és depressziós volt, végül gyermekei adták az utolsó löketet, hogy változtasson.

A 25 éves Susan Elizabeth Chaney 170 centi magas és 50 kiló jelenleg, de ez nem mindig volt így. 2015-ben, miután depressziója mélypontján állt, rájött, hogy egészségesebb életmódot kell folytatnia, már csak gyermekei miatt is.

„Mindig is pufók kölyök voltam, nagyobb, mint a legtöbb barátom. Ahogy nőttem, egyre kellemetlenebbül éreztem magam a saját bőrömben. Folyamatosan zsíros ételeket ettem, és ez egyre csak rosszabbodott az évek során. Mire a húszas éveimbe értem, öngyűlölet és depresszió alakult ki nálam. 2014-ben, a második gyermekem születése után elváltam a középiskolai szerelmemtől. Ekkor, 122 kilósan voltam a mélyponton. Gyűlöltem magam, de mások boldogságát is. Elhittem magamnak, hogy nem érdemlem meg, hogy szeretve legyek. Nem volt más vágyam, mint meghalni.”

Chaney-nek az adta a végső lökést a változtatásra, hogy rájött, akkori állapotában nem lehet olyan anya, mint amilyen lenni akart. A szüleivel élt, depressziós és motiválatlan volt, az ágyból sem kelt ki sokszor. Amikor már fizikai fájdalmai voltak a súlya miatt, és nem tudott a gyerekeivel játszani, tudta, hogy változtatnia kell. Mára a nő leküzdötte depresszióját, és jobb formában van, mint valaha. De ami a legfontosabb, hogy jól is érzi magát végre a bőrében.

Yahoo Lifestyle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top