Életmód

150 kilót dobott le a férfi, miután kimentették az erdőtűzből

A kanadai férfi két ülést foglalt el a mentőhelikopterben – ezért döntött a változtatás mellett.

Sokaknak szüksége van rá, hogy elérjék a mélypontot ahhoz, hogy rászánják magukat az életmódváltásra. Tony Bussey számára ez egy erdőtűz után történt meg. Az akkor 41 éves, 250 kilós Tonyt barátaival kellett kimenekíteni egy égő területről – a túlsúlyos férfi azonban két ülést is elfoglalt a mentőhelikopterben.

Ton-t ez az élmény ösztönözte, hogy változtasson. Egy percet sem várt tovább: már másnap rászánta magát a mozgásra és a diétára. A kanadai férfi először csak 5 percig bírt gyalogolni, ám fokozatosan, minden reggel tovább és tovább jutott. Az étrendjéből repült a gyorskaja, a tészta, a cukor, az üdítők és a feldolgozott élelmiszerek. A helyüket a zöldségek, a csirke és a hal vette át. Tony este 6 óra után nem eszik többet, a kávét pedig szigorúan feketén issza.

Az erőfeszítései pedig nem maradtak nyomtalanok: 2 év alatt majdnem 150 kilótól szabadult meg. A munkásként dolgozó Tony azt mondja, mintha egy valóra vált álomban élne. A hozzá hasonló cipőben járóknak pedig azt üzeni: „Senki nincs arra kötelezve, hogy a hátralevő életében úgy maradjon, ahogy nem szeretne élni. Én 41 évesen változtattam – ha nekem sikerült, bárkinek sikerülhet.”

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top