nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Így változtatta meg a fitneszblogger életét az első smoothie

Így változtatta meg a fitneszblogger életét az első smoothie

Ahogy ennek a fitneszbloggernek a példája is mutatja, néha elég kicsiben elkezdeni az életmódváltást, és egyik pozitív változás vonzza majd maga után a másikat.
Avatar
nlc
f Ajánlom

Remi Ishizuka fitneszblogger egy videót tett közzé, amelyben arról beszél, hogyan változtatta meg teljesen az életét az első egészséges smoothie-jának elfogyasztása. Előtte egy tipikus túlórázó, gyorséttermi ételeken élő irodai dolgozó volt, aki sokáig észre sem vette, mennyire egészségtelenül él. Akkor döbbent rá, hogy valami nagyon nincsen rendben az életmódjával, amikor hirtelen hullani kezdett a haja. 


 

Elhatározta, hogy a jövőben jobban odafigyel a táplálkozására, és cukros nassolnivalók helyett másnap reggelire készített magának egy egészséges smoothie-t. Az íze annyira megtetszett neki, hogy ezután rendszeresen kísérletezni kezdett smoothie-receptekkel. Később elkezdett sportolni is, és örömmel tapasztalta testén a változásokat: energikusabb, fittebb lett.

Elkezdett életvitelszerűen foglalkozni az egészséges táplálkozással és a mozgásgazdag életmóddal, aminek következtében hamarosan ott is hagyta munkahelyét, és ma már fitnesztanácsadóként és bloggerként dolgozik.

Persze nem kell mindenkinek rögtön fanatikus életmódváltásra adnia a fejét, de a fitneszblogger története jó példa arra, hogy egészen apró napi rutinok megváltoztatásával hogyan érhetünk el hosszú távon radikális változást az életünkben. 

(Forrás: Popsugar)

A szakértő válaszol! A nők többsége már találkozott intim és bőrgombás problémákkal, de sokan nincsenek tisztában a tünetekkel és a lehetséges gyógymódokkal. Legyen képben és tegye fel kérdéseit szakértőnknek!


Kérdeznék!

Megosztás Facebookon