Életmód

Fejével készít csodaszép karkötőket a születésétől fogva lebénult nő

A 30 éves Ashley születésétől fogva le van bénulva nyaktól lefelé. Végtagjait nem tudja használni, egy erre a célra kifejlesztett speciális, fejre szerelhető eszközzel azonban gyönyörű karkötőket készít.

Először 2013-ban, egy iskolai szünet alkalmával fogalmazódott meg Ashley-ben, hogy ékszerkészítéssel űzze el az unalmát. Egy speciális, fején rögzített eszköz segítségével hamar beletanult a módszerbe, és hamarosan gyönyörű karkötőket kezdett készíteni.

Néhány darabot a netre is feltett, és legnagyobb meglepetésére azonnal özönlöttek az érdeklő vásárlók. Mostanában Ashley-nek annyi megrendelője van, hogy már leginkább csak különleges alkalmakra készített darabokkal tud foglalkozni. A közelmúltban például Szent Patrik-napra készített zöld színű, speciális mintájú karkötőket. Ashley más, hasonló testi fogyatékossággal küzdő társainak is szeretne példát mutatni, mert mint mondja, teljesen lebénulva sem elképzelhetetlen, hogy azzal foglalkozhasson az ember, amivel szeretne. 

(Forrás: Catersnews)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top