Életmód

30 kilót fogyott a fiú, miután édesanyja kómába esett

Azután, hogy két év alatt több mint 30 kilót fogyott, Jeffrey Kendall legnagyobb vágya most az, hogy színészként is kipróbálhassa magát.

„Emlékszem, nagyjából két éve feküdtem az ágyamban, és azon tűnődtem, talán mostanra túl messzire mentem. Hogy innen már nem tudom majd megfordítani a súlyomat” – kezdi a Love What Matters oldalán közzétett történetét Jeffrey Kendall, aki azután kezdett komoly életmódváltásba, hogy édesanyja kómába esett.

Jeffrey a posztban őszintén elmesélte, hogy egész életében gondjai voltak a súlyával. „Duci kisfiú voltam, akiből aztán duci kamasz lett, akit állandó önértékelési és testképproblémák gyötörtek. Először 12 évesen kezdtem fogyókúrába, és innentől kezdve nem volt megállás. Amit nagy nehezen sikerült lefogynom, néhány hónap alatt duplán híztam vissza.”

fogyás életmódváltás disney herceg

Kép forrása: Love What Matters / Jeffrey Kendall

A fiú élete végül azután változott meg gyökeresen, hogy édesanyja egy agyi aneurizma miatt kórházba került. „Hetekig kómában volt, majd miután felébredt, alig akart megismerni. Bevallom, az aggodalom miatt az evésbe menekültem, és sokat híztam abban az időben.” Aztán mikor édesanyja rehabilitációs intézménybe került, Jeffrey úgy döntött, változtat az életmódján.

fogyás életmódváltás disney herceg

Kkép forrása: Love What Matters / Jeffrey Kendall

Egy barátja javaslatára kezdett rendszeresen mozogni: először csak fekvőtámaszokat és felüléseket csinált otthon, és hetente egyszer futni járt. Később annyira belejött a mozgásba, hogy a hét minden napjára talált magának valamit. Legutóbb a jógába szeretett bele. „Két év alatt végül 30 kilót dobtam le, ami első látásra nem valami eget rengető teljesítmény, nekem mégis sokat jelentett.”

Kép forrása: Love What Matters / Jeffrey Kendall

Jeffrey bizonytalan volt az elért eredményeiben, ezért megosztotta előtte-utána képeit a Reddit közösségi oldalán. „Teljesen ledöbbentett az a rengeteg pozitív reakció, amit a posztom alatt kaptam. A legnagyobb elismerés talán az volt, amikor valaki egy Disney-herceghez hasonlított” – meséli a fiú, akinek legnagyobb vágya, hogy színészként is kipróbálhassa magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top