Életmód

27 év után végre találkozhatott vér szerinti szüleivel – videó

A fiatal nő azután kezdte keresni vér szerinti szüleit, hogy örökbefogadó szüleinél rátalált egy levélre, amit születésekor írtak neki.

A könnyfakasztó találkozást, amire 27 év után került sor, a család videóra vette. A megható felvétel szereplőiről mindazonáltal csak keveset tudni. A Daily Mail című brit bulvárlap úgy tudja, egy illinois-i családról van szó, ahol a szülőknek nehéz körülményeik miatt, születése után örökbe kellett adniuk elsőszülött gyermeküket.

A fiatal nő a közelmúltban kezdte keresni vér szerinti családját, azután, hogy az örökbefogadó szüleinél rátalált egy régi takaróra és egy könnyfakasztó levélre, amit vér szerinti szülei írtak neki. A levélben többek között azt is elmagyarázták neki, miért döntöttek úgy, hogy örökbe adják őt. A nagy találkozásról készült videón az látszik, ahogy a lány látogatóba megy a szülőkhöz, akik hosszú öleléssel és puszikkal, sírva köszöntik őt. Íme:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top