Életmód

Neked eszedbe jutna egy szupermarketben tartani az esküvődet?

Hiába szereti valaki nagyon a munkahelyét, azért az esküvője helyszínéül valószínűleg nem választaná. Pedig egy amerikai szupermarketben dolgozó pár pont így tett.

Az amerikai Pennsylvania Államban élő Leida és Chrissy a Walmart szupermarketlánc dolgozóiként ismerték meg egymást. Együtt járásuk ideje alatt több közös baráti kapcsolatuk is kialakult kollégáikkal, így duplán indokoltnak tartották, hogy esküvőjüket munkahelyükön tartsák.

A szupermarket menedzsere és dolgozói lelkesen támogatták döntésüket, így végül a menyasszony a bámészkodó vásárlók között vonult be a szertartásra. Kollégáik a bolt közepén egy virágokkal feldíszített sátrat állítottak fel a párnak, maga a szertartás ott zajlott, míg a vásárlók bevásárlásukat intézték körülöttük. Nem biztos, hogy a ideális esküvői helyszín volt, azt viszont nem lehet rá mondani, hogy elcsépelt választás lett volna.

(Forrás: Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top