Életmód

Így néz ki most Felix a Váratlan utazásból

Sokan emlékeznék még ma is Felixre a Váratlan utazásból, aki mindig valami csínytevésen törte a fejét. Szinte hihetetlen, de az őt alakító színész, Zachary Bennett már 38 éves.

Kétségtelen, hogy Felix és Felicity volt a két legviccesebb karakter a Váratlan utazásban. A 80-as, és a 90-es években forgatott sorozat egykori gyermekszereplői ma már mind felnőttek. Azért jellegzetes mosolyáról most is bármikor felismerjük Zachary Bennettet, vagyis Felix Kinget.

Szinte hihetetlen, hogy a Felixet alakító színész már 38 éves. A Váratlan utazás befejezése óta vele találkozhatunk a legsűrűbben a moziban vagy a tévében (Sötét árvák, Állati küldetés, Everest – A hegyek fogságában). 2012-ben házasodott meg, választottja egy producer kolléganője, akinek a családi birtokon kérte meg a kezét. Az esküvőjükről készült képeket, itt nézhetitek meg. Bennett nemcsak színészként dolgozik, hanem zenészként is.  

Honoured to attend the #maudie premiere in NYC.

Zachary Bennett (@tinstarzachary) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top