Életmód

Büszkén mutatta meg szülés utáni alakját a fitneszblogger anyuka

Végre egy realisztikus poszt arról, hogy néz ki egy hús-vér nő szülés után.

Míg sokszor attól hangos az internet, hogy különböző fitneszőrült mamik hogyan szerezték vissza a szülés után rekordsebességgel kockás hasukat, egyre több olyan anyuka akad, aki reálisabb képet fest a terhesség utáni időszakról. Emily Skye, a népszerű ausztrál fitneszblogger is az utóbbi csoporthoz csatlakozott. 

A fiatal anyuka egy őszinte Instagram-posztban számolt be a tapasztalatairól, valamint három fotót osztott meg magáról, melyek a terhesség előtt, alatt és után készültek. „Imádtam az alakom a terhesség előtt, de most még jobban szeretem” – állítja Emily. „Büszke vagyok a testemre és arra, hogy mire képes.”

E M I L Y S K Y E (@emilyskyefit) által megosztott bejegyzés,

A fitneszblogger azt is bevallotta, a terhesség alatt ő is úgy számolt, hogy gyorsan visszatér majd az edzéshez, hogy mielőbb visszanyerje régi formáját, ám kislánya születése után megváltozott a fontossági sorrend. „Az utolsó dolog, amit szeretnék, az, hogy magamra erőltessem, hogy gyorsan formába jöjjek. Inkább elérhető célokat tűzök ki, és a lányom egészségére koncentrálok.”

E M I L Y S K Y E (@emilyskyefit) által megosztott bejegyzés,

Emily követői imádták az őszinte posztot – sokan meg is köszönték, amiért ilyen természetesen és nyíltan vállalta az állapotát. Pár hónappal ezelőtt Blake Lively bejegyzése is ugyanilyen lelkesedést váltott ki, mikor a színésznő bevallotta, hogy amit 10 hónap alatt magára szedett, azt bizony csak 14 hónappal később sikerült leadnia. 

Blake Lively (@blakelively) által megosztott bejegyzés,

independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top