Életmód

Drasztikusan átalakult a háromgyerekes, szingli apuka

Nem jött könnyen a döntés, de végre jól érzi magát a bőrében az életmódot váltó apa.

A 36 éves Justin Peck 183 centis magasságához jelenleg 92 kiló, de ez nem volt mindig így. A három gyermekét egyedül nevelő férfi 2016-ban döntött úgy, hogy ideje változtatni, miután egyre letargikusabbnak és depresszívebbnek érezte magát. Miután felismerte, milyen rossz a gondolkodásmódja, elhatározta, hogy egészségesebb életmódba kezd, hogy lefogyjon

„Egy időben már nem vettem észre a súlygyarapodásom. Egyre nagyobb és nagyobb ruhákat vásároltam, de egyáltalán nem figyeltem erre. Csak pár év elteltével vettem észre, hogy valami nem stimmel, egyre lehangoltabbá váltam. Előtte nagyon aktív voltam, de most csak ülni akartam a fotelben, videojátékokat játszani és enni.

A fordulópont 2015 szilveszterén jött el. A tükör előtt álltam, szinte egész éjszaka a testemet bámultam, és azon szörnyülködtem, milyen undorító vagyok. Talán így akartam a változtatni, akarásra ösztönözni magam. A padlón voltam. Zokogtam és azt éreztem, nincs értelme élni, aztán a gyerekeimre gondoltam, hogy ennél jobbat érdemelnek. Tudtam, hogy értük muszáj erőt vennem magamon és változtatnom. Elkezdtem egészségesebben étkezni, beiratkoztam egy konditerembe, és szépen lassan hozzászoktam az új életmódhoz, aminek meg is lett az eredménye. Rengeteget fogytam, és végre jól érzem magam a bőrömben.”

Yahoo Lifestyle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top