Életmód

Hiába könyörgött, nem kapott fájdalomcsillapítót szülés közben az anyuka

A négygyermekes anyuka azóta sem heverte ki a traumát, amit a szülés okozott.

Stevie Niki négygyermekes édesanya és blogger, akinek nagycsaládos mindennapjait több ezren követik az Instagramon. Az ausztrál nő nemrég a legutóbbi szüléséről tett közzé egy posztot, amely elég nagy port kavart.

Stevie ✌🌼🐚 Aussie Mama (@mytribeofsix) által megosztott bejegyzés,

Az anyuka szerint a szülés önmagában csodálatos élmény, és mikor először tarthatjuk a karunkban a kisbabánkat, az feledtet minden fájdalmat. Már ha képesek vagyunk rá, hogy magunkhoz öleljük, egyáltalán nyitva tudjuk tartani a szemünket. Stevie minderre képtelen volt negyedik gyermeke születésekor. Az anyuka ugyanis hiába könyörgött epirudális érzéstelenítésért, az orvos megtagadta tőle, mondván, „Csinálta már ezt maga, nincs arra szüksége!” 

Stevie ✌🌼🐚 Aussie Mama (@mytribeofsix) által megosztott bejegyzés,

Stevie alig tudott eszméleténél maradni a fájdalomtól. Mikor végre odatartották elé a kisbabát, hogy megölelhesse, ahhoz sem volt energiája, hogy odafordítsa a fejét – ezt pedig a mai napig sajnálja. A blogger negatív tapasztalata megosztásával arra buzdítja a nőket, bátran álljanak ki az igényeik mellett, hiszen szülés közben nincs náluk fontosabb.

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top