Életmód

Zöldturmix és pilates – így tartja magát formában Meghan Markle

Kiderült, hogy Harry herceg menyasszonya az egészséges életmód elkötelezett híve.

A hercegi esküvő előtt pár héttel minden szem Meghan Markle-re szegeződik. Harry herceg menyasszonyáról egyre többet tudunk, most már azt is, hogyan tartja magát formában.

Meghan Markle (Getty)

„Az egyensúly a kulcs – kezdi Meghan, aki az egészséges életmód elkötelezett híve. – Nem csak esztétikai okokból figyelek oda magamra, hogy mennyi vizet iszom, mit eszek, vagy mennyit pihenek, hanem azért is, hogy jól érezzem magam.” A menyasszony azt is elárulta, számára az edzés felér egy terápiával. „Nehezen veszem rá magam, de amit utána érzek, az maga az eufória!”

Meghan a hét nagy részében vegán étrendet követ, és esküszik a zöld smoothie-kra. Ha bűnözésre adja a fejét, egy kis sült krumpli, tészta és vörösbor az, aminek nem tud ellenállni. A lány édesanyja jógaoktató, ezért, mint mondja, vérében van a jógagyakorlás szeretete. A legjobban az intenzív, vinyásza órákat élvezi, de rendszeresen gyakorolja a pilatest is.

independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top