nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Befogadta, és elképesztő utazásra vitte a kóbor macskát

Befogadta, és elképesztő utazásra vitte a kóbor macskát

Szuper útitársra akadt a férfi a kóbor kismacska személyében.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Martin Klauka egy évvel ezelőtt talált rá Marokkóban az árva macskára, egy biciklis utazása során. Sosem vágyott cicára, valahogy ellentétesnek tűnt az állattartás és a viszonylag nomád életmód összeegyeztetése, ami a férfit jellemezte. Ám amikor a macska, Mogli meglátta őt, odabújt hozzá, és többé nem engedte el.

„Egy kis város egyik utcájában üldögéltünk, amikor egy kis, alultáplált, sérült farkú macska közeledni kezdett hozzánk” – mondta Klauka a The Dodonak.

Good news, everyone! 🙌😺 The #taleofmogli will continue as planned and we'll leave Dubai towards India this summer (I know, it will be incredibly hot ☀☀☀) 🎉🍾 My UAE visa was running out this week and I didn't know what was going to happen but I just managed to find a job and everything seems to be falling into place now (hooray!) Also, my good friend Feras is joining us and I'm really excited about the thought of riding into the rising sun together (another hooray, today is a good day 😊) Summer is coming up real quick, we'll be on the road before we know it and new adventures are already awaiting us!! 😎 Thanks again for all these awesome shots Saschi! @regular_roamer #tripedipity . . . . . . . . . . . #news #excited #trip #journey #tao #job #makelifearide #india #pakistan #iran #uae #asia #cat #princess #friend #bike #bikelife #catlife #africatwin #explore #globetrotter #lucky #instagood #instadaily #picoftheday #motorcycles #adventure #adventurecats

Martin & Mogli (@motomogli) által megosztott bejegyzés,

„Odahívtam magamhoz, azonnal az ölembe feküdt és elaludt. A helyiek, azt mondták, hogy Mogli anyját elütötte egy autó, ő maga pedig hogy túl fiatal és gyenge ahhoz, hogy megvédje magát kóbor macskaként, így valószínűleg meg fog halni.”

Amikor a férfi észrevette, hogy a kis fekete-fehér cica túl fáradt ahhoz, hogy felemelje a fejét, tudta, hogy nem hagyhatja el. Klauka becsempészte Moglit a szállodai szobájába, hogy annak ne kelljen az éjszakát egyedül az utcán töltenie. Tudta, hogy egy állat befogadása, különösen egy olyan fiatal és gyenge macskáé, mint Mogli, hatalmas felelősséget jelentene, így egyáltalán nem volt biztos abban, hogy ezt vállalja. Úgy döntött, reggelre hagyja a döntést.

„Amikor felkeltem, még mindig voltak kétségeim, de nagyon megkedveltem a kis jószágot, ezért úgy döntöttem, hogy felteszem a motorkerékpáromra, hogy lássam, meg tud-e birkózni ezzel az életformával. Azt gondoltam, ez biztosan nem a megfelelő hely egy macska számára, de az sem, hogy az utcán marad, és szinte biztos, hogy belehal” – magyarázta Klauka.

Úgy tűnt, Mogli félóra után megnyugodott, és megszokta az utazást, innentől kezdve pedig elválaszthatatlan útitársak lettek Klaukával. Azóta voltak már együtt Iránban, Dubaiban, számos más országban is, és a páros rettentően élvezi az együttlétet.

The Dodo

Megosztás Facebookon