Életmód

Ő a Tinder álompasija

A 27 éves férfi tavaly nyerte el a megtisztelő „legtöbbet jobbra húzott” címet a Tinderen. Most elárulta, hogyan lehet nekünk is tuti nyerő profilunk.

Ha valaki tudja, hogyan kell szerelmet találni, az Stefan-Pierre Tomlin. A 27 éves férfimodellt tavaly választotta a Tinder a „legtöbbet jobbra húzott” felhasználójává. Bár Tomlin mára felhagyott a randizással (2 év masszív szingli időszak után megtalálta a szerelmet, természetesen az applikáció segítségével), most elárulta, mi volt  szupernépszerű profiljának a titka – ragyogó mosolyán kívül.

Kezdjük a bemutatkozással. „Légy rövid és frappáns, írj valami olyat, amire könnyű reagálni.”A férfiak esetében a humor fontosságát is kiemeli: „A nők imádják a vicces pasikat, szóval egy kis humor tuti megdobja a profilodat!”

Stefan-Pierre (@itsstefan) által megosztott bejegyzés,

Még ennél is fontosabb a megfelelő fotók kiválasztása. Tomlin szerint a kajás fotókat felejtsük el, és csoportképekkel se zavarjuk össze a profilunk látogatóit. A kutyás-cicás fotók ugyanakkor játékban maradhatnak, ahogy az is szerencsés, ha minden képen más élethelyzetben vagyunk láthatók.

Stefan-Pierre (@itsstefan) által megosztott bejegyzés,

Ha sikerült elindítani a beszélgetést, Tomlin azt javasolja, minél előbb eszközöljünk ki egy személyes találkozót. „Pár nap belefér, egy hét már sok. Így csak megölöd a pillangókat!”

Összességében a Tinder álompasija szerint az eredetiség a legfontosabb – valahogy meg kell találnunk a módját, hogy kilógjunk az app 50 millió felhasználója közül. 

independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top