Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Életmód

45 kilót fogyott a tanárnő, alig lehet ráismerni

Ez az amerikai tanárnő ma már rendszeresen indul futóversenyeken, de öt évvel ezelőtt még az is problémát okozott neki, hogy egész napos kirándulásra vigye a diákjait. Csodálatos átalakulásáról az Instagramon számolt be.

„Majdnem öt évvel ezelőtt belefogtam egy hatalmas utazásba, hogy egészségesebb ember legyek” – írja a bekezdésben a tanárnőként dolgozó asszony, aki rendszeresen beszámol eredményeiről és arról, hogy milyen változások történtek az életében azután, hogy lefogyott.

Saját bevallása szerint sem volt egyszerű a fogyás, de mára egy sokkal erősebb és egészségesebb ember néz vissza rá a tükörben. Kiemeli azonban azt is, hogy nemcsak testileg, de mentálisan is sokat erősödött a változásnak köszönhetően. A tanárnő mára nem tud és nem is akar leállni ezzel a teljes életmódváltással. Rendszeresen részt vesz futóversenyeken, és az edzőterem nélkül sem tudja már elképzelni az életét. Azt mondja, hogy a fogyásnak köszönhetően jobb tanár is lett, olyan, amilyenre a diákjainak szükségük van.

Almost 5 years ago, I embarked on a journey to become a healthier version of myself. ❤️ What I didn’t realize at the time was that in doing so, I would become healthier and stronger not just in body, but also in mind and spirit. 😊✨ Today, I live my version of a fit and healthy lifestyle, which includes so much more than just running 🏃‍♀️ and strength training 🏋️‍♀️ (both of which I love doing.) It also includes such things as spending time with family and friends, semi-regular pedicures, and continuing to strive to be the best teacher I can be for all of my students and their various needs.👩‍🏫 #lovemyjob #lovemyfamily #lovemylife #livemylife . . . #highschoolteacher #healthjourney #workingonme #thisisme #thisismyjourney #fitover40 #100lbslost #mynewnormal

@ mindset5213 által megosztott bejegyzés,

Címlap

top