Életmód

Visszakérte az ital árát a balul elsült Tinder-randi után egy férfi

Még a bankszámlaszámát is elküldte a lánynak, hogy biztosan megkapja az ital árát.

Egy brit felmérés szerint a négyből egy nő elvárja, hogy az első randin a férfi állja a számlát. Általánosságban a férfiak sem bánják ezt a felállást: a nemek 63%-a szerint rendben van, ha a férfi fizet. A felmérésben csak egy kérdésre nem tértek ki (valószínűleg mert annyira abszurd): mi van, ha a férfi kifizeti ugyan az italt, de utólag visszakéri a pénzt?

Ezek után nem csoda, ha továbbra is sok nő fogja úgy érezni, valamivel tartozik egy ingyenital után. A következő esetet egy Redditre rakta fel egy lány, akitől a Tinder-randipartnere utólag követelte vissza a pia árát. 

A lány azt mondja, egy udvarias üzenetben utasította el a férfit a randevú után, ami valahogy így hangzott: „Nem igazán működik közöttünk a kémia, úgyhogy szerintem nem lesz második randi. De örülök, hogy megismertelek, és minden jót kívánok neked!” A férfi nem viselte túl jól az elutasítást: „Szerintem se, nem is vagy az esetem, az este pedig szar volt, és én még 8,30 fontot fizettem az italodért.”

A vérig sértett férfi ezután azt is kifejti, hogy szerinte a lány pofátlanul drága italt rendelt. Az üzenetet pedig a bankszámlaszámával zárja, melyre várja, hogy a lány visszafizesse az ital árát. Hát azt várhatja!

independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top