Életmód

Itt a kifejezetten orális szexhez kifejlesztett bugyi!

Állítólag nem zavarja meg az élményt, sőt.

Kutatások szerint a legtöbb nővel megesett már, hogy nemet kellett mondania az orális szex fogadására, miközben valójában nagyon is szerette volna, ha párja lefelé indul, csak aggódott a személyes higiéniája, a különböző testnedvek és szagok miatt.

Erre a bizonytalanságra kínál választ a Lorals cég új kezdeményezése, a világ első latex fehérneműje, amelyet orális aktus közben is fent lehet (sőt, kell) hagyni. Az egyszer használatos, papírvékony holmi elsősorban a nő magabiztosságát növeli, hiszen miközben vaníliaillatával elnyomja az esetleges oda nem illő szagokat, nem csorbítja az érintés élményét. Ezzel, legalábbis a fejlesztők szerint több és jobb orgazmushoz, és hosszú távon egészségesebb intimitáshoz, mélyebb kötődéshez segíti használóját.

A cég jelenleg az Indiegogón gyűjt közösségi finanszírozást a termék elindításához, ahol a kezdéshez szükséges 20 ezer dollár 90 százaléka már összegyűlt. A jövőre nézve már fejlesztési terveik is vannak: olyan változatot is szeretnének kiadni a csodabugyiból, amely a nemi betegségek ellen is véd.

Kiemelt kép: Lorals

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top