nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Ezzel az egyetlen trükkel megkönnyítheted a reggeleket

Ezzel az egyetlen trükkel megkönnyítheted a reggeleket

Jöjjön egy egyszerű pszichológiai trükk, mely segít kipattanni az ágyból.
NLCafé
f Ajánlom

Kevés ismerősöm mondhatja el magáról, hogy a reggelei a maximális hatékonyság jegyében telnek. Kinek hatalmas alvásigénye, kinek a napkezdő szorongás teszi küzdelmessé a reggeleket, de olyan is van, aki egyszerűen alapból használhatatlan reggel 10 óra előtt.

ébredés pszichológia trükk

Pedig egy jól induló reggel az egész napra produktívabbá varázsol minket. És hogy mi segíthet beindítani, a reggeli kávén kívül? Természetesen ez is, mint oly sok minden, fejben dől el. Egy hatékony mentális trükk, ha egyből ébredés után az ágyban maradunk, és már a nap első perceiben valami aznap ránk váró, pozitív eseményre koncentrálunk.

Semmi jóval nem kecsegtet a nap? Ez nem igaz: akár az olyan apróságokra is gondolhatunk, hogy lesz időnk munkába menet belemerülni a könyvünkbe, vagy hogy este nem főzünk, hanem szusit rendelünk. Ezek a kis kapaszkodók elegendő motivációt adnak, hogy felkeljünk az ágyból. Bár senki szárnyait nem akarjuk letörni, arra azért figyeljünk, hogy nagyon elérhetetlen célokat ne tűzzünk ki magunk elé – ezzel ugyanis épp a szorongást és a teljesítménykényszert növeljük. 

Popsugar

Megosztás Facebookon