Életmód

Saját show-t kapna a Netflixen Barack Obama

Úgy tűnik, a Netflix nevű streamingszolgáltatón keresztül térhet vissza a közéletbe Barack Obama exelnök és a first lady, Michelle Obama.

Előrehaladott tárgyalásokat folytat a Netflix Barack Obama exelnökkel és Michelle Obamával. A New York Times szerint felmerült, hogy Obama saját műsort kapna, amiben elnöki éveire tekintene vissza, de külön sorozat mutatná be Michelle Obamát és a first ladyként végzett tevékenységét.

Gyönyörű üzenettel köszöntötte feleségét szülinapján Barack Obama

Barack Obama amerikai elnök és a felesége, Michelle Obama a washingtoni Fehér Ház bejárata előtt 2016. október 18-án. (MTI/EPA/Shawn Thew)

Az epizódok száma és maga a formátum sem tisztázott még, de azt már most kikötötték, hogy Obama nem akarja felhasználni a műsoridőt arra, hogy utódja, Donald Trump vagy más politikai ellenfelek politikáját kritizálja.

Kérdés persze, hogy mennyiért vállalna szereplést a Netflixen Barack Obama. A streamingszolgáltató nemrég 300 millió dollárt fizetett Ryan Murphynek egy ötéves szerződésért, aki a 21 Century Foxot hagyta ott a Netflix kedvéért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top