nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Azzal vádolják a modellt, hogy közös képükön teltebbé photoshopolta barátnőjét

Azzal vádolják a modellt, hogy közös képükön teltebbé photoshopolta barátnőjét

A 21 éves Georgia két hónapja osztott meg egy közös képet magáról és barátnőjéről. Azt mondja, álmában se gondolta, hogy ilyen reakciókat vált majd ki az emberekből.
NLCafé
f Ajánlom

Nem ez az első alkalom, hogy írunk a 21 éves modellről, Georgia Gibbsről és barátnőjéről, a 22 éves Katie Wasley-ről. Tavaly októberben szóltak róluk a hírek, röviddel azután, hogy egy pozitív testképről szóló kampány részeként olyan fotókhoz pózoltak, melyeken hasonló ruhákba öltözve kellett megmutatni teljesen eltérő alakjukat.   

Két hónapja a két modell barátnő, Georgia és Katie Melbourne-ben jártak, ahol a kikötőben ismét készítettek egy közös képet. Csakhogy ez a fotó valamiért egyáltalán nem nyerte el a netezők tetszését. Sőt! Egy halom negatív kommentet kapott, amik azzal vádolják Georgiát, hogy teltebbre photoshopolta barátnőjét a képen, csak hogy vékonyabbnak látszódhasson mellette. De volt olyan is, aki arra gondolt, hogy Georgia magát photoshopolta vékonyabbra.

Love you unconditionally @katewas_ ✨ #SunburnIsReal

G (@georgiagibbs_) által megosztott bejegyzés,

„A kommenteket olvasva teljesen kiborultam. Igen, a hozzászólások összetörték a szívemet, mert feltételezték, hogy ilyesmit csinálnék a legjobb barátnőmmel. Miért tenném, őszintén?” – írta a modell, majd hozzátette, nem érti, egy olyan fotón, ahol két nő szerepel, miért azt kell mindenkinek észrevennie, hogy az egyik teltebb, a másik pedig karcsúbb. „Én ezen a képen két barátnőt látok, akik jól érzik magukat, szerintem mindenkinek jobb lenne, ha ti is ezt látnátok meg benne, és elfogadnátok egymást úgy, ahogy vagytok.”

Válaszul a rengeteg kritikára, Georgia és Katie útjára indítottak egy közös Instagram-oldalt AnyBody néven, melynek célja bemutatni a világnak, hogy a különböző alkatú nők igenis lehetnek egyformán egészségesek, boldogak és csodaszépek. A Daily Mail ausztrál kiadásának a két lány azt mondta, azért indították útjára az Instagram-oldalt, mert szeretnék, ha a nők leállnának azzal, hogy összehasonlítják a saját alakjukat másokéval.

Can't tell if she wants my coffee or she just loves me.... 💫 @any.body_co @katewas_ 👭#LoveAnyBODY #Positivity #Healthy #Confident

Any BODY 💗 (@any.body_co) által megosztott bejegyzés,

Az egészség sokkal fontosabb, mint a ruhaméret, és sehol sincs megírva, hogy egy egészséges nőnek 36-os a mérete. Mindannyiunknak vannak olyan dolgai, amiktől bizonytalannak érezzük magunkat, de tudnunk kell, hogy ez teljesen normális és emberi dolog. Ezek a dolgok tesznek minket igazán különlegessé és egyedivé.

Megosztás Facebookon