Életmód

Azzal vádolják a modellt, hogy közös képükön teltebbé photoshopolta barátnőjét

A 21 éves Georgia két hónapja osztott meg egy közös képet magáról és barátnőjéről. Azt mondja, álmában se gondolta, hogy ilyen reakciókat vált majd ki az emberekből.

Nem ez az első alkalom, hogy írunk a 21 éves modellről, Georgia Gibbsről és barátnőjéről, a 22 éves Katie Wasley-ről. Tavaly októberben szóltak róluk a hírek, röviddel azután, hogy egy pozitív testképről szóló kampány részeként olyan fotókhoz pózoltak, melyeken hasonló ruhákba öltözve kellett megmutatni teljesen eltérő alakjukat.   

Két hónapja a két modell barátnő, Georgia és Katie Melbourne-ben jártak, ahol a kikötőben ismét készítettek egy közös képet. Csakhogy ez a fotó valamiért egyáltalán nem nyerte el a netezők tetszését. Sőt! Egy halom negatív kommentet kapott, amik azzal vádolják Georgiát, hogy teltebbre photoshopolta barátnőjét a képen, csak hogy vékonyabbnak látszódhasson mellette. De volt olyan is, aki arra gondolt, hogy Georgia magát photoshopolta vékonyabbra.

Love you unconditionally @katewas_ ✨ #SunburnIsReal

G (@georgiagibbs_) által megosztott bejegyzés,

„A kommenteket olvasva teljesen kiborultam. Igen, a hozzászólások összetörték a szívemet, mert feltételezték, hogy ilyesmit csinálnék a legjobb barátnőmmel. Miért tenném, őszintén?” – írta a modell, majd hozzátette, nem érti, egy olyan fotón, ahol két nő szerepel, miért azt kell mindenkinek észrevennie, hogy az egyik teltebb, a másik pedig karcsúbb. „Én ezen a képen két barátnőt látok, akik jól érzik magukat, szerintem mindenkinek jobb lenne, ha ti is ezt látnátok meg benne, és elfogadnátok egymást úgy, ahogy vagytok.”

Válaszul a rengeteg kritikára, Georgia és Katie útjára indítottak egy közös Instagram-oldalt AnyBody néven, melynek célja bemutatni a világnak, hogy a különböző alkatú nők igenis lehetnek egyformán egészségesek, boldogak és csodaszépek. A Daily Mail ausztrál kiadásának a két lány azt mondta, azért indították útjára az Instagram-oldalt, mert szeretnék, ha a nők leállnának azzal, hogy összehasonlítják a saját alakjukat másokéval.

Can't tell if she wants my coffee or she just loves me.... 💫 @any.body_co @katewas_ 👭#LoveAnyBODY #Positivity #Healthy #Confident

Any BODY 💗 (@any.body_co) által megosztott bejegyzés,

Az egészség sokkal fontosabb, mint a ruhaméret, és sehol sincs megírva, hogy egy egészséges nőnek 36-os a mérete. Mindannyiunknak vannak olyan dolgai, amiktől bizonytalannak érezzük magunkat, de tudnunk kell, hogy ez teljesen normális és emberi dolog. Ezek a dolgok tesznek minket igazán különlegessé és egyedivé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top