nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Látványos akkor és most képek az internet bugyraiból

Látványos akkor és most képek az internet bugyraiból

Az akkor és most fotókat sokan szeretik megosztani az interneten. Az Instagramon már nemcsak az emberek nagy fogyásait nézhetjük meg előtte-utána képeken, de akár a házi kedvencek öregedését is.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Ez a fiatal nő az édesanyját, majd egy testvérét is elveszítette szívbetegség következtében. Az orvosok őt is figyelmeztették, hogy azonnal el kell kezdenie diétáznia, mert a szervezete már nem bír el ekkora súlyfelesleget. Meg is fogadta az orvosok tanácsát. A hölgy nyilvános Instagram-oldalon számol be arról, hogy hol tart most a fogyásban, teszi mindezt rengeteg akkor és most fotóval.

Here is a little info on her I'm 1 of 8 kids who are all Obese. After losing my parents to heart disease and a 35 year old brother. I knew I had to start changing my life. I made a promise to my mom before she passed that I would get checked for HBI when I was 370lbs. My blood Pressure was over 200/100. The Dr. Told me if I waited any longer I might have had a stroke myself. She put me on meds to make it normal. I am currently off all meds & my blood pressure is perfect. I hope I can motivate some of you to achieve your goals as well. Because if I can do it y'all should be able to as well. A LITTLE WARNING I AM 100% REAL WITH THE GOOD THE BAD AND UGLY. SO IF YOU'RE SENSITIVE I WOULDNT FOLLOW MY PAGE @followpaula #girlsthatlift #alphafemale #transformation #fitfam #losingweight #goaldigger #gettingfit #healthylifestyle #transformationstory #weightloss #weightlossmotivation #weightlosstransformations #weightlossjourney #fitfluential #fitnessaddict #fitnessjourney #bodybuilding #beastmode #beforeandafter #inspiration #motivation #thenandnow #transformationtuesday

Gymmotivation (@gymmotivation.gymlife) által megosztott bejegyzés,

Az első fotó 1968-ban készült Koppenhágában egy kisfiúról és az édesanyjáról. A második pedig 2017-ben, pontosan ugyanannál a szobornál.

Copenhagen, summer of '68. Cameron and Helen...then and now - summer of '17. #copenhagen #motherandson #thenandnow

Laura (@throughtheraindrops) által megosztott bejegyzés,

Kereken három évvel ezelőtt ezt a férfit súlyos baleset érte. Állapota életveszélyes volt, sokáig lebegett élet és halál között. Végül szerencsésen felépült, eljegyezte a kedvesét és nagyon boldog családként élnek. Így nézett ki akkor, és ilyen boldog most.

 A szülők sokszor elképzelik, milyen felnőtt lesz a gyermekükből. Íme egy férfi fotója 7 évesen, és most 27 évesen.

Megosztás Facebookon