nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Megalázták a repülőn, 35 kilót fogyott a 3 gyerekes anyuka

Megalázták a repülőn, 35 kilót fogyott a 3 gyerekes anyuka

Már öt évvel ezelőtt is túlsúlyos volt Kayla Martin, de a nagy törés akkor történt az életében, amikor egy légiutas-kísérő durván megalázta az alkata miatt.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Kayla, aki három gyermek édesanyja, Új-Zélandból repült Ausztráliában. Még felszállás előtt az egyik légiutas-kísérő hangosan közölte vele, hogy cégük szabályzata szerint túlságosan kövér, így vegyen két jegyet, vagy szálljon le a járatról. Kayla azt sérelmezte, hogy nem hívták félre, hogy csendesen megbeszéljék a helyzetet, hanem az összes utas előtt, hangosan, minősíthetetlen stílusban alázták meg.

Az eset után Martin radikálisan változtatott az életén. Egészségesebben étkezik, rengeteget mozog, és azt mondja megtanulta tisztelni és szeretni a saját testét. A nő 35 kilót fogyott. Elhagyta a cukrot, a gyorséttermi ételeket és a kenyeret. Naponta 30 percet sportolt az első évben, de csak az első leadott 20 kiló után ment le az edzőterembe.

#mondaymotivation in case you needed some, cos I hella do this morning 😂. Long hours at work and sick kids has me so tired this Monday 😴 doesn't help that I ate a @wendys chicken burger yesterday cos I was in my feels but neverrrrrrmind! All part of the journey babygirl, sometimes ya fkkkk up but that's life. I didn't go from the second pic to the first without making a SHIZ load of mistakes on the way. I still make mistakes now and I can guarantee you that if you put a block of whittakers creamy milk choc in front of me I will fuck that shit right up in a couple hours 😂 But you take your L and keep moving up. Just do better next time and work harder! Intermittent fasting and a cardio only day today for me. My body ain't feeling a weights sesh today. What you working on today boo? P.s the chicken burger was delicious af 😂

Kayla Martin ⬇️35 KG/77LBS⬇️ (@healthymamanz) által megosztott bejegyzés,

Forrás: People

Megosztás Facebookon