Életmód

Nőnap: rendhagyó videóval köszönti a nőket a rendőrség

Ha mindig is szerettél volna belesni a Teve utcai rendőrpalota üvegtáblái mögé, most nőnap alkalmából megteheted.

Nem hagyományos videóval köszönti a rendőrség a nemzetközi nőnap alkalmából a nőket. A Facebookra felkerült kisfilmben Csepely Balázs százados csupa érdekes adatot mond a kedves nézőnek a kamerába, miközben felkutatja a Teve utcai rendőrpalotában dolgozó nőket, és egy-egy szál virággal köszönti őket nőnap alkalmából.

A rendőrség nemcsak női munkatársaira, hanem az autóvezető nőkre is gondolt nőnapon. Szentendrén például a rendőrök ajándékkal kedveskedtek a járművezető nőknek, miközben közlekedésbiztonsági célú ellenőrzést tartottak. Az akcióban a rendőrök jellemzően szabálykövető hölgyekkel intézkedtek, a jó tanácsok mellett nem volt szükség semmilyen büntetés kiszabására.

A nőnapi figyelem nem ér véget a mai nappal, 2018. március 10-én a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága közreműködésével vezetéstechnikai tréninget szervez kifejezetten nőknek, amiről itt található bővebb információ.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top