Életmód

Ezeknél a fotóknál jobban semmi nem foglalja össze, milyen három fiút nevelni

Sara Easter egyik fotóját sem állítja be, és talán pont ezért vannak ránk ilyen nagy hatással: tökéletesen összefoglalják, milyen egy három fiúgyereket nevelő anya élete.

„Középiskolás korom óta fotózok, ám a hobbim valahogy új értelmet nyert, ahogy megszülettek a gyerekeim” – mondja Sara Easter a Scary Mommy elnevezésű oldalnak. Hozzáteszi, már az első hónapok után egyértelművé vált számára, hogy az élete nem szól majd másról, mint a változásról és az ehhez való alkalmazkodásról. „Rájöttem, hogy a fotók kulcsfontosságúak ahhoz, hogy megőrizzem a legszebb pillanatokat.”

anya fotó gyerek instagram

Kép forrása: Sara Liz Photography

Sara azt mondja, eleinte nehéz volt elfogadnia, hogy fiai, akik kezdetben mindenben tőle függnek, napról napra egyre önállóbbak lesznek, mígnem egy szép napon már elég nagyok lesznek ahhoz, hogy egyedül is megállják a helyüket a világban. „Az a küldetésem, hogy megörökítsem a mindennapjainkat. Úgy, ahogy az történik velünk. Épp ezért a képeken soha senki nincs beállítva.”

anya fotó gyerek instagram

Kép forrása: Sara Liz Photography

Sara szinte mindennap fotózza családját, és elárulja, nagyon is tudatos abban, hogy mit örökít meg. „Igaz, hogy a fotóimat nem állítom be, de a fejemben van egy lista azokról a pillanatokról, amiket mindenképp meg szeretnék örökíteni” – mondja, majd hozzáteszi, saját gyerekkori képei közül is azokat szereti legjobban, ahol spontán pillanatokat örökített meg a fotós.

Kép forrása: Sara Liz Photography

Azt szeretem ezekben a képekben, hogy a szeretteinket úgy örökítették meg az örökkévalóságnak, amilyenek voltak. Ezért fotózom a gyerekeimet is. Szeretném, hogy ha majd felnőttként végignézik a gyerekkori képeiket, ne csak az jusson eszükbe hogy néztek ki, hanem az egész történetük: hogy honnan indultak, és kik ők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top