Életmód

Kiengedték a börtönből a férfit, aki 47 napig nem volt vécén, nehogy kiderüljön, mit nyelt le

A rendőrök hétszer hosszabbították meg az őrizetét, de ő kibírta, hogy ne menjen vécére. Szabadulása után azonban újra letartóztatták.

A 24 éves Lamarr Chamberst még január 17-én tartóztatták le Angliában. Amikor a rendőrök rávillogtak, mert túl lassan hajtott, a férfi először nem állt meg, de a rendőrök azt látták, hogy a kocsijában valamit bevesz a szájába. A gyanú szerint ez drog lehetett, így akarta eltüntetni a bizonyítékot.

A férfit őrizetbe vették, de utána példátlan dolog történt: Chambers 47 napig nem kakilt, nehogy kiderüljön, mit nyelt le – írja a 444.

Direkt keveset evett, hogy ne kelljen vécére mennie, bár az ügyvédje ezt tagadja. Szinte verseny alakult ki közte és a rendőrök között, a férfi őrizetét hétszer is meghosszabbították, ő viszont továbbra sem ült vécére.

Hétfőn azonban a rendőrség elengedte, az ügyészség pedig bizonyítékok hiányában ejtette a drogbirtoklási vádakat. Ezzel furcsa rekord született, ugyanis bizonyára Chambers lett az a gyanúsított, aki a legtovább bírta székelés nélkül a börtönben.

Szabadon engedése után rögtön kórházba vitték, korábban ugyanis visszautasította kezelést. Az viszont nem derült ki, volt-e vécén. Sokáig azonban nem örülhetett a szabadulásának, ugyanis újra letartóztatták, most drogkereskedelemmel vádolják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top