nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Michelle Obama cukiskodott egyet legfiatalabb rajongójával – videó

Michelle Obama cukiskodott egyet legfiatalabb rajongójával – videó

A volt First Lady Taylor Swift slégerére rázta együtt a 2 éves kislánnyal.
NLCafé
f Ajánlom

Pár nappal ezelőtt az egész netet letarolta az a fotó, melyen egy 2 éves fekete kislány áll megbabonázva Michelle Obama portréja előtt a washingtoni National Portait Galleryben. A megható pillanatról a volt First Lady is értesült, aki ez után össze is hozott egy találkozót legfiatalabb rajongójával. 

Michelle Obama (@michelleobama) által megosztott bejegyzés,

„Parker, nagyon örülök, hogy találkoztunk. Álmodj továbbra is nagyot, és talán egyszer majd én fogok felnézni a te portrédra!” – ezzel a szöveggel posztolta Mrs. Obama a kislánnyal közös fotóját az Instagramra. A Twitteren pedig azt is megosztotta, milyen imádni valóan rázták együtt Taylor Swift Shake it off című számára.

Parker édesanyja elmesélte, hogy a kislányt teljesen magával ragadta a Michelle Obamát ábrázoló festmény. Percekig mozdulatlanul állt a kép előtt, melyről később így nyilatkozott: „Hatalmas és gyönyörű volt.” Majd hozzátette, ő is azt tervezi, királynő lesz: „majd a szülinapomon”.

„A Parkerhoz hasonló színes bőrű kislányoknak rengeteget jelent az a portré, hiszen ebből láthatják, hogy bármit elérhetnek, amit szeretnének, nincsenek korlátok vagy határok előttük” – tette hozzá az anyuka.

As a young girl, even in my wildest dreams, I never could have imagined this moment. Nobody in my family has ever had a portrait - there are no portraits of the Robinsons or the Shields from the South Side of Chicago. This is all a little bit overwhelming, especially when I think about all of the young people who will visit the National Portrait Gallery and see this, including so many young girls and young girls of color who don’t often see their images displayed in beautiful and iconic ways. I am so proud to help make that kind of history. But the fact is that none of this would be possible without the extraordinary artist and woman behind this portrait, @asherald. Thank you, Amy – it was a joy to work with you and get to know you.

Michelle Obama (@michelleobama) által megosztott bejegyzés,

today

Megosztás Facebookon