Életmód

Letarolt egy teljes utcát a részeg buldózeres

A gyanú szerint egy fiatal férfi ittas állapotban vezette azt a munkagépet, amely kidöntött egy villanyoszlopot, és ezzel jókora riadalmat, valamint áramszünetet okozott.

Negyven háztartás maradt áram nélkül, miután egy munkagép kidöntött egy villanyoszlopot az egyik balmazújvárosi utcában. Egy idős asszony már aludni készült, amikor a jármű hatalmas zajjal kidöntötte a villanypóznát.

Isteni szerencse, hogy életben maradtál!

– ezt mondta a buldózert vezető férfinak a 73 éves asszony, amikor kiment hozzá. Később is megpróbált lelket önteni a fiatal férfiba. Még most is felriad, ha valami nagy zajt hall, de nem haragszik a 22 éves fiúra – írja a Bors.

Másnap délutánra visszatért az áram, a rendőrség viszont járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt nyomozást indított az ügyben.

A lapnak a fiatalember főnöke azt mondta, a sofőr nem munkaidőben ivott, és nem is akkor okozta a balesetet. Este haza akarta vinni a munkagépet, és állítása szerint előtte délben három sört ivott.

A fiatal azt mondta, megcsúszott a járművel, és már nem tudta kikerülni az oszlopot. Elismerte, hogy hibázott, sajnálja az esetet, mert nem akart senkinek kellemetlenséget okozni.

A cégnél a rendőrségi nyomozás után döntenek a dolgozó sorsáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top