nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Letarolt egy teljes utcát a részeg buldózeres

Letarolt egy teljes utcát a részeg buldózeres

A gyanú szerint egy fiatal férfi ittas állapotban vezette azt a munkagépet, amely kidöntött egy villanyoszlopot, és ezzel jókora riadalmat, valamint áramszünetet okozott.
NLCafé
f Ajánlom

Negyven háztartás maradt áram nélkül, miután egy munkagép kidöntött egy villanyoszlopot az egyik balmazújvárosi utcában. Egy idős asszony már aludni készült, amikor a jármű hatalmas zajjal kidöntötte a villanypóznát.

Isteni szerencse, hogy életben maradtál!

– ezt mondta a buldózert vezető férfinak a 73 éves asszony, amikor kiment hozzá. Később is megpróbált lelket önteni a fiatal férfiba. Még most is felriad, ha valami nagy zajt hall, de nem haragszik a 22 éves fiúra – írja a Bors.

Másnap délutánra visszatért az áram, a rendőrség viszont járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt nyomozást indított az ügyben.

A lapnak a fiatalember főnöke azt mondta, a sofőr nem munkaidőben ivott, és nem is akkor okozta a balesetet. Este haza akarta vinni a munkagépet, és állítása szerint előtte délben három sört ivott.

A fiatal azt mondta, megcsúszott a járművel, és már nem tudta kikerülni az oszlopot. Elismerte, hogy hibázott, sajnálja az esetet, mert nem akart senkinek kellemetlenséget okozni.

A cégnél a rendőrségi nyomozás után döntenek a dolgozó sorsáról.

Megosztás Facebookon