Életmód

„Mióta nyertem a lottón, az életem egy hatalmas szívás”

17 évesen kisebb vagyont nyert az Euromillions elnevezésű lottón, de most azt tervezi, hogy bepereli a szerencsejátékért felelős céget, szerinte ugyanis fiatal volt még ahhoz, hogy játsszon.

A 21 éves Jane Park egyike Nagy-Britannia legfiatalabb lottómilliomosainak. Alig 17 éves volt, mikor 1,25 millió dollárt, átszámítva kicsit több mint 300 millió forintot nyert az Euromillions elnevezésű játékon, és bár az élete több szempontból is jóra fordult, Jane mégis a világ legszerencsétlenebb emberének érzi magát.

„Egyre több olyan napom van, mikor úgy érzem, a lottónyereményem valójában egy átok. Hogy semmi, de semmi jót nem hozott az életembe” – panaszolta a lány a UK Mirror című lapnak. Hozzátette, mikor megtudta, hogy nyert, kis híján kiugrott a bőréből: „Azt hittem, az életem mostantól százszor jobb lesz, ehelyett százszor rosszabb lett” – mondja Jane, aki az ideje nagy részében azt kívánja, bárcsak ne lenne annyi pénze.

„Az életem annyival egyszerűbb lenne, ha nem nyertem volna” – jelenti ki Jane, aztán elárulja, mára beleunt a shoppingolásba, és hiányzik neki az érzés, hogy megdolgozott a pénzéért. „És ez még nem is a legrosszabb. Ki hinné, hogy a gazdagság még a szerelmi életemet is befolyásolja, pedig így van.” Jane bevallja, a nyereménye óta nem talált magának olyan partnert, aki ne a pénze miatt akart volna vele lenni.

lottónyertes milliomos depresszió

Kép forrása: mirror.co.uk

Jane legnagyobb baja, hogy a hirtelen jött vagyon teljesen kiüresítette az életét. „Amikor az emberek rám néznek, általában azt kívánják, bárcsak az én életemet élhetnék. Hogy bárcsak annyi pénzük lenne, mint nekem. De arra persze nem gondolnak, hogy mindez mennyi stresszel jár” – mondja, majd hozzáteszi, lehet, hogy mindene megvan, az élete mégis üres.

„Az életemnek nincs célja egyelőre, és ezért egyedül a szerencsejáték-társaságot hibáztatom, akiknek tudniuk kellett volna, hogy egy olyan fiatal nyertest, mint én, mennyire tönkre tehet egy ilyen nyeremény.” Jane épp ezért úgy döntött, beperli a céget azért, mert engednek 18 év alattiakat is lottózni. „Egyszerűen nem adhatsz ennyi pénzt egy 17 évesnek” – zárta interjúját Jane.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top